DVD's van
Een Cursus In Wonderen

In de video's van Een Cursus In Wonderen benadert de Master Teacher elk onderwerp - variërend van Kwantum en de Bijbel, tot wetenschappelijke artikelen - vanuit een alomvattend tijdsbestek. Er is geen plaats of tijd waar jij je ogenschijnlijk kunt bevinden in deze droom van afgescheiden zijn van de Universele Geest, of hij omvat dit in zijn geheel en brengt het vaak ongemerkt weer terug in lijn met het universele oogmerk van Een Cursus In Wonderen: te ontwaken uit de nachtmerrie van afgescheidenheid en het terugkeren naar de vrede, de liefde, en de vreugde die jouw natuurlijke erfgoed zijn.

Het is een ongekende ervaring die het bekijken van enige van deze video's teweegbrengt. Meestentijds zul jij willen terugkeren om de video opnieuw en nog eens opnieuw te bekijken, om iedere keer weer verbaasd te kunnen zijn over hoe persoonlijk de Master Teacher direct tot jou alleen lijkt te spreken. Deze voortdurende openbaring lijkt geen einde te kennen, en keer op keer zul jij verrast ondervinden dat jij steeds nieuwe dingen blijft horen.

De video's zijn origineel in het Engels en hebben Nederlandse subtitels. Nog niet alle Nederlands ondertitelde video's zijn op DVD verschenen, maar er wordt bijzonder hard gewerkt om alle vertalingen na te zien en een nog betere DVD aan jou te kunnen tonen. Vooralsnog zijn de meest recente video's op DVD verschenen:

Alle dingen zijn een weerklank van de Stem namens God

Welkom thuis met de Master Teacher
1 DVD - Tijdsduur: 61 minuten

Ik zie alleen het verleden

We ontmoeten elkaar aan het einde van deze episode van ruimte en tijd
Een speciale verschijning met de Master Teacher
1 DVD - Tijdsduur: 57 minuten

De vrede van God schijnt nu in mij

Het trainen van mijn geest in de werkelijkheid van een nieuwe wereld
met de Master Teacher
1 DVD - Tijdsduur: 55 minuten

Liefde - De kern en essentie van onze werkelijkheid

De helende kracht van Liefde
met Master Teacher
2 DVD's - Tijdsduur: disk I - 57 minuten / disk II - 57 minuten

Een Cursus In Wonderen ontketend

Een directe ontmoeting met Jezus Christus in de evolutie en verlichting van het mensdom
(Een film van en door leraren van Een Cursus In Wonderen)
2 DVD's - Tijdsduur: disk I - 92 minuten / disk II - 96 minuten